zondag 17 maart 2013

THEE VOSJE

Vandaag is een goede dag! Ik heb weer twee hele mooie patronen binnen gekregen! Het lieve, thee ontwerp aan de linkerkant is door Anne Copier en de zoete hertjes en vossen door Nikki Dotti. Het gaat echt moeilijk worden om iets te kiezen van al die geweldige ontwerpen, ik ben erg blij dat ik jullie hulp ik ga schakelen :)

Trouwens! Nikki Dotti heeft ook een hele fijn Etsy shop. Ze is bezig om alles om te gooien en ondertussen bied ze absurde korting aan! Ik zou zeggen, ga snel even een kijkje nemen voordat ze klaar is ;)

2 opmerkingen:

  1. Haha absurde korting inderdaad! En als alles weg is, kunnen er weer nieuwe leuke dingen in! Dankjewel voor deze vermelding! Groetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel graag gedaan, ging in 1 moeite door ;)

      Verwijderen