zaterdag 2 maart 2013

SUPER-SANDRA-SNAILMAIL

Deze week kreeg ik weer geweldige snailmail van Sandra (van Hip Gemaakt), jeweetwel, diegene die me ook heeft geïnspireerd tot het magazine :) Ook deze keer was ze weer uit haar dak gegaan en had een super pakketje gemaakt. Alleen de envelop al!


Is toch geweldig om zoiets in je brievenbus tegen te komen? :)

Ik dacht dat het leuk was om deze keer de rest van de snailmail op een andere manier te laten, waardoor het eigenlijk meteen een doe-het-zelf omschrijving wordt. Ik heb (gepoogd) de snailmail na te tekenen!


Sandra had een vintage (of in ieder geval ouderwets, ik weet niet wanneer het van oud naar vintage toe gaat) kinderboek genomen en hier haar brief in geschreven. De kaft was versierd met allerlei vrolijke tapejes en stickers. Aan de bladzijdes had ze ook tape geplakt, die tabjes vormde. Volgens mij hadden ze niet per se een doel, maar het zag er wel heel gaaf uit!Op sommige pagina's had ze briefpapier geplakt en daarop een deel van de brief geschreven. Deze pagina's (eigenlijk alle) waren versierd met leuke tapes, stickers, stempels, enzovoorts.Op andere pagina's had ze 'm met rust gelaten en gewoon om de illustratie of tekst heen geschreven. Handig! Want dan hoe je niet het hele boek vol te schrijven ;)

Ook had ze sommige illustraties versierd (bijv: een raam met bloemen in het venster, daar een vlaggetjes slinger bij gemaakt, of een snorretje en bril bij een jongen getekend) en soms stonden er ook kleine opmerkingen bij stickers of illustraties. Ik ben zeker een half uur bezig geweest met alles te bekijken en lezen (en ik lees snel!). Het zag er superleuk uit en ik voel me echt uitgedaagd om weer iets origineels voor haar te bedenken (ik heb al een idee ;))

Oh ja! Er zat ook een zakje met kleine kringloop dootjes bij. Zo fijn! Ik heb niet echt een leuke in de buurt.

UPDATE
Omdat jullie waarschijnlijk alleen maar nieuwsgierig zijn geworden, hier ook de foto's :)1 opmerking: