vrijdag 1 maart 2013

POST

Vandaag de eerste 5 Big Boxes of Snailmail Fun gemaakt, maar ik denk dat ik morgen maar weer 5 nieuwe moet gaan maken voor nieuwe bestellingen in de shop, want ze zijn allemaal verkocht! (oh wat erg ;))Dit zijn de bestellingen die er vandaag uit zijn gegaan.
Zit die van jou er tussen? Met een beetje geluk krijg je 'm morgen!Zo.. even naar het postkantoor.. of ja, postpunt. Ik ben echt aan echt overwegen om maar een karretje te gaan kopen, want het is zwaar! (voor de duidelijkheid: niet aan het klagen! :))

4 opmerkingen:

 1. Joepie, ik vrees dat ik zal moeten wachten tot maandag, de post levert hier niet in het weekend... Ik hou de brievenbus in de gaten!!!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh wat zien die roze dozen er gezellig uit! Ik ben benieuwd wat erin zit :-)
  Leuk blog heb je! Ik ga je volgen!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer! Die van mij zit er nog niet bij... Ik wacht met spanning verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog geen betaling van je ontvangen...?

   Verwijderen