donderdag 14 maart 2013

LIEF EN LEUK

Het leek me wel leuk om af en toe één van de Snailmail Magazine verkooppunten uit te lichten. Vandaag begin ik met Lief & Leuk Kado's enzo. Als je al op de website komt, is het net een feestje. Als ontwerper, kan ik de vormgeving van de website erg waarderen! Een heerlijke chaos (op een goede manier!) dat je eventjes niet weet waar je moet klikken, want alles ziet er leuk uit!

Natuurlijk is het Snailmail Magazine daar te krijgen, maar er is zoveel meer! (ja, dat was een Tell Sell referentie ;)) In het kort: Badproducten, Papierwaren, Voor kids, Sieraden  enzo, Kaarsen, Hobby- & knutselspul, Handgemaakt en er is ook een Snailmail categorie! Ik zal een paar producten laten zien, waar ik zelf heel hebberig van wordt.

Snailmail DELUXE pakket €22,95
Een beetje vergelijkbaar als de Big Box of Fun, een ideaal starterspakket (maar ook leuke voor gevorderden) om meerdere Snailmail pakketjes helemaal leuk te maken! Wat er o.a. in zit: Mini stempeltje met stempelkussentje, velletjes origamipapier, zakje 3D decoratie, gedecoreerde bewaardoos en nog veel meer! Als dit boven je budget is, is er ook een BASIC en EXTRA pakket (ietsje kleiner en goedkoper).Regenboog gelpen €1,50
Deze lijken me erg leuk! Niet echt geschikt om mee te schrijven, maar wel om mee te tekenen! Om ze zoveel tijd verandert de kleur van de pen, dan moet een interessant effect geven, lijkt mij zo!A Little Something €7,95
Heel erg leuk voor verjaardags snailmail, of zelf mee aan de slag te gaan. Ik zou het bijna kopen, voor het verpakking alleen, dat ziet er echt mooi uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten