vrijdag 1 maart 2013

HAND BETEKENDE ENVELOPPEN

Ik vind het super leuk om op enveloppen te tekenen. Het maakt post ontvangen zoveel leuker en ik hoop dat de postbode het ook een beetje kan waarderen. Deze tekeningen zijn mijn favorieten en nu kun jij ze ook versturen! Kies de ontwerpen die je leuk vind en creëer een set van enveloppen. Je kunt ze gebruiken om een verjaardagskaart te versturen, voor snailmail, een fijne lange brief aan een penvriendin.. wat jij wil!

Verkrijgbaar in sets van 3 enveloppen, 5 enveloppen, 10 enveloppen en 15 enveloppen.1 opmerking:

  1. Leuk hoor die envloppen! Weet je waar ik zo blij van word? Van jou mini snail mail magazine. Ik ben ze al flink aan het vullen en doorsturen, ik wijd er binnenkort wel een blogje aan. Groetjes uit Brunssum :-)

    BeantwoordenVerwijderen