donderdag 14 maart 2013

BEZIGE BIJ

of snelle slak? Ik weet het niet.. maar ik heb in ieder geval veel gedaan vandaag! Eerst heb ik de bestellingen ingepakt. Eentje gaat naar Engeland, één naar België en één blijft in Nederland, leuk die diversiteit! De sneeuw was vandaag niet supererg, dus het is ok als jullie 'normaal blij' van je aankopen worden ;)Daarna heb ik deze lieve doosjes gemaakt voor toekomstige Big Boxes of Fun, met een een leukigheidje erin. De inhoud zal ook in de Mini Boxes of Fun zitten! Hint: het is glitterig en je kunt het op dingen plakken.Ik had ook nieuwe mini stempels van Moniek (moosmade.nl) gekregen, dus daar heb ik ook een paar nieuwe van gemaakt voor beide Boxes of Fun. Eentje vond ik zo leuk, die moest ik ook voor mezelf hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten