vrijdag 22 februari 2013

WRECK THIS GIRL

Soms kom je iemand anders tegen, die ook snailmail dingetjes maakt. Een tijdje geleden pinde ik het lieve wolken-briefpapier op het printables-bord, het ontwerp was van Wreck this Girl. Toen ik op Instagram haar naam zag staan, herkende ik meteen haar stijl! Zo zoet! Natuurlijk ben ik even op haar website gaan kijken en zag dat ze nog veel, veel meer superlieve freebies aanbied! Je kunt jezelf ook opgeven voor de maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve printables. Ze bied verschillende plannen aan (1, 3, 6, 12 maanden) en ik zit serieus te overwegen mezelf aan te melden!Op Instagram zag ik iets over de 'Secret Penpal Scavenger Hunt' en dat maakte me enorm nieuwsgierig.. Klik en lees, het klinkt echt heel leuk! Helaas kun je je niet meer aanmelden, maar ik ben aan het denken om misschien, als het was minder drukt wordt met het magazine, om ook zoiets in Nederland te organiseren.. Zoveel ideeën en zo weinig tijd :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten