woensdag 13 februari 2013

ZE ZIJN ER!

JOEPIE! Vandaag heb ik vele pakketjes binnen gekregen, maar dit was zeker weten mijn favoriet! Ze hadden het toevallig bezorgd toen ik in de kelder was (ik woon in een flat, dus die zit niet heel erg dichtbij mijn appartement), maar gelukkig hadden ze het bij een buur afgegeven. Het nadeel was wel dat ik het in mijn eentje naar beneden moest slepen en ik kan je vertellen: het was zwaar! Maar maakt niet uit, de kwaliteit is super en ik ben super blij :)) Als je nu het Snailmail Magazine besteld, gooi ik het dezelfde of volgende dag op de post! (en vergeet niet dat je er ook een gratis printable bij krijgt! #leukleuk)

Morgenvroeg ga ik eerst even nieuwe postzegels halen en dan zal ik alle bestellingen versturen! Als de post(bode) een beetje meewerkt hebt je je bestelling (als je die gemaakt hebt natuurlijk) voor het weekend binnen!


1 opmerking: