zondag 24 februari 2013

TAPEJES

Mijn Action buit! Dit zijn er maar een paar, die ik voor mezelf heb gehouden. De rest stop ik in de Big Boxes of Fun! Maar er zijn er nog meer verschillende, dus ik denk dat ik volgende week nog een keertje langsga. Bedankt Nga-Yee voor het delen van je verslaving! ;)

Ze plakken trouwens super + heel makkelijk afscheurbaar, per setjes van 2 (ze noemen het deco-tape) bij de Action te krijgen en ze kosten maar € 0,79! Rennen dus.

4 opmerkingen:

  1. oh my..... ik moet morgen echt naar de Action geloof ik, werelds !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk thx voor de tip, hopelijk ook te vinden in den action in België!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk! Had ze bij je op Instagram gezien en direct aan vriendlief gevraagd (die werkt bij Action jeej) of hij ze kende. Hij kende ze alleen niet! Maar gelukkig heeft hij ze gisteren toch kunnen vinden. Neemt ze morgen voor me mee :-) Dus heel erg hartelijk dank voor deze toffe tip! :)

    BeantwoordenVerwijderen