dinsdag 19 februari 2013

ANSICHTKAARTEN

Ok, op naar het volgende product. Ik wil heel graag jullie meningen / gedachten horen! Ik wil graag een klein, simpel ansichtkaarten pakketjes maken met een snailmail thema. Één van de kaarten heeft natuurlijk het patroon dat ook op de cover van het eerste Snailmail magazine staat, maar wat moet ik op de andere 2 tekenen? Het zal in dezelfde stijl worden getekend, maar er mag ook een kleurtje bij. Alleen slakken lijkt me saai worden.. Ik zat ook te denken om allerlei woorden te tekenen, in verschillende stijlen, maar welke woorden? Dus, laat me weten wat jullie denken!

2 opmerkingen:

  1. Yes, yes, yes! This will be perfect for Postcrossing! The words can be mail-related, like: mail, postale, sent, love, paper, writing, letters, envelopes, pen, stickers, stamps etc! You can also make a postcard with just one big snail in the middle. Love to see what you come up with :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht ook aan woorden...LOVE, See you, You've got mail, best mail friend,

    Je kan ook eentje maken met een slakkenwegje, 1 grote slak en dan kleintjes erachter ;-)
    Succes

    BeantwoordenVerwijderen