woensdag 20 februari 2013

JOURNAL STARTER KIT

Joepie! Ik wilde dit al een tijdje met jullie delen, maar ze had ze niet meer op voorraad, dus dat zou een beetje doelloos zijn. Maar ik zag net op Instagram dat ze weer nieuwe had gemaakt, dus ik kan het vertellen! Rebecca Horwood, een illustrator uit Oxford is niet alleen een geweldige illustrator (ik ben fan van haar werk!), maar ook een dagboek schrijver.

Zoals ik het begrijp, schrijft ze pagina na pagina vol en heeft ze stapels van voorgaande dagboeken. Iedere pagina ziet er geweldig uit, maar haar ini-mini handschrift, plaatjes die ze overal uitknipt en kleine tekeningen die ze erbij maakt (bekijk meer dagboek pagina's op haar Flickr). Op een gegeven moment is ze ook begonnen met dagboek starter kits te maken, in haar eigen woorden: "Het idee dan deze kit kwam in me op toen ik door meerdere mensen werd benadert met de vraag wat ik in mijn eigen dagboek gebruikte, wat me inspireert om elke dag te schrijven en in sommige gevallen, of ze een dagboek voor hun wilde maken (in haar stijl) om ze op weg te helpen. Het antwoord op deze vragen is hier, kant-en-klaar, in deze doe-het-zelf kit.". Deze sets zijn natuurlijk ook HEEL geschikt voor snailmail, dus ik zeg: Ga naar haar shop en koop er eentje!


2 opmerkingen:

  1. Wauw, die pakketjes zien er zo cool uit! Die ga ik onthouden <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och wat is dit leuk zeg! Die pakketjes maar sowieso dit hele blog! Ben het direct gaan volgen via Bloglovin :)

    BeantwoordenVerwijderen