vrijdag 22 februari 2013

GEWELDIG GAVE SNAILMAIL

Gisteren kreeg ik een bizar gaaf snailmail pakket. Een notitie voor de beginnende snailmailers: laat dit je niet afschrikken, dit is niet een normaal pakket, ook ben je niet verplicht om zoiets uitgebreids te maken. Natuurlijk mag dat wel, dat zal de ontvanger vast leuk vinden, zoals ik nu ook, maar even voor de duidelijkheid: het hoeft niet.
Deze snailmail kwam van Janita, wie (zoals je kunt zien) het heerlijk vind om te knutselen. Dit was een platte, kartonnen doos die ik kon openvouwen. In de doos zaten allerlei leuke dingetjes geplakt. Ze waren allemaal grappig, lief en tot in de details uitgewerkt. Ik heb eerst wat foto's genomen zodat ik het aan jullie kon laten zien en toen ben ik begonnen met uitpakken.

Er waren zoveel dootjes, ik ben echt even bezig geweest met alles te bekijken.
Natuurlijk vond ik het allemaal geweldig, maar mijn favoriet waren de kleine envelopjes met een papieren creatie erin (zoals bijv. het bootje met de tekst "schuitje varen, theetje drinken'). Bij dit soort dingen gaat het om het genieten van het uitpakken. Daarna kun je ze evt. doorgeven aan iemand anders, maar je hoeft het niet te bewaren (tenzij je dat wil natuurlijk!). Tenminste, dit is hoe ik het zie, ik hoop niet dat ik nu iemand hiermee beledig :)En het leukste, of in ieder geval een heel fijn detail:UPDATE
Lees en bekijk een leuke 'making of' of Tweetjes blog!

3 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend gaaf! En ik schrik er idd wel een beetje van... wow, wat een project. Ik ga eerst het snailmail magazine maar eens uitlezen en me verder verdiepen in het snail mailen ^_~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi.. Daarom heb ik het er maar even bij gezet :) Zoiets dergelijks heb ik ook nog nooit gedaan hoor! :)

   Verwijderen
 2. ontzettend gaaf maar dat is Tweetje wel toevertrouwd X
  x Esther (Espiratie.blogspot)

  BeantwoordenVerwijderen