donderdag 28 februari 2013

BIG BOX OF FUN

Vandaag ben ik naar de winkel gegaan om bakjes te halen. Alle dootjes en benodigdheden voor de Big Boxes of Snailmail Fun zaten nog steeds in dozen en zakjes. Aangezien ik ze met de hand moet vullen, zou dat op die manier erg lang duren, dus vandaar de extreme opgeruimdheid ;)

Zoals je kunt zien, ben ik een beetje uit mijn dak gegaan en heb mega veel dootjes gekocht. Ik had zelfs niet genoeg bakjes, dus in sommige zitten meerdere leuke dingetjes. Morgen ga ik de eerste bestellingen samenstellen en maak ik ook een paar Mini Boxes of Snailmail fun, die binnenkort in de shop zullen staan!

2 opmerkingen:

 1. Dit is kewl!
  Heb net fantiek zitten kleuren en schrijven in het minimagazine + het snailmailmagazine doorgelezen.
  Vol inspiratie aan de slag zo.

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen