dinsdag 19 februari 2013

BIG BOX OF FUN - DEEL 3

Ik vind het leuk om ook echt bijzondere dingetjes in de dozen te doen. Op dit moment heb ik lieve katten- en dierenstickers van Pony People, mooie ansichtkaarten van Cara Carmina, mini stempels van Moosmade en ben ik aan het kijken naar de geweldige ansichtkaarten van Petite Miri. Heb jij als ontwerper / illustrator / creatief persoon of shop iets waarvan jij denkt dat het perfect in de snailmail doos past? Email me (ankepankedesign/gmail) en dan kijken we er samen naar.

Hou er wel rekening mee dat het niet te duur inkoopprijs) of zwaar kan zijn en ik er ongeveer 25 stuks van nodig heb. Als ik één of meerdere van je producten er aan toevoeg, vergeet dan niet een stapeltje visitekaartjes mee te sturen, die stop ik er dan ook bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten